Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Wednesday, February 22, 2006

busy bai busy!

i'm quite busy these days.
banyak yang nak dibuat.
routine are different from usual working-at-office days,
a lot of things to learn, to relearn, to unlearn, to polish my karatz otak
pheww!!!

even nak tulis blog ni pun aku dah takde masa sangat.
tapi tergerak nak tulis a simple one just to answer some messages.

to all:
terima kasih atas dorongan dan doa.
moga kalian pun berjaya dalam apa2 yang kamu semua lalui.

to kak melah:
ajinomoto tuh well...macam nih
aji= rasa
no= punya
moto= asal usul/root

so there you got it. ajinomoto= asal usul rasa.

i'm teaching japanese language at psr gudang.
skang stop jap, pasal tempat saya ajar tu relocate to another places.
Using internet/multimedia while teaching so...i think it's better for students' comprehension.
mintak2 diaorang paham.

honjya and have a barkah day ahead :)

14 Comments:

Anonymous ni gonchaq said...

finally, an update.

almost everyday came here to check for update... muahahah

barulah terasa teruknya kerja sambil belajar.

take care dan rajin2 lah belajar

9:11 pm  
Blogger ~Tis┬žot~ said...

blh babe study nihongo with u ker? teringin nak smbg balik...

8:14 am  
Anonymous juliez said...

laa..ajinomoto tu maknanya asal usul rasa.. aku ingatkan diorang main pkai bubuh je nama tu.. ;-p

3:01 pm  
Anonymous tasya said...

cikgu!!

aku dah sampai sydney ni....oo mengajar kat pasir gudang...hari tuh tak gi festival layang2 ke...terrer gak org jopun buat layang2....nampak tak ada org buat teddy bear besar jadi layang2?...rugi tau tak pegi

ajinomoto? haa baru tahu skrg maksudnya..

cuba cari maksud yg kat bawah pulak

1. honda
2. mitsubishi
3. doraemon
4. sony
5. fujitsu


ok lah ni...lima jek... tak byk sensei

AHAIYO GOZAIMASU SENSEI ZAHRAN!

2:23 pm  
Blogger kel@mbu said...

ada blog bahasa jepun.
http://www.bahasajepun.com

6:09 pm  
Anonymous ms_b3rry said...

ooooo...ajar tuition nihon go secara profesional ke ni? kalau nk register bleh? :P

6:39 pm  
Anonymous azif said...

dah lama teringin nak blajar 3rd lang tp x de masa..masa2 blaja dulu ada gak ambk, tapi dsbbkan x praktik kan so kiranya t'kubur cmtue je..skrg further study + keje lagi la x de masa nk ambk..mn smpt, assignmnt+test+class+keje=masa? heheh tu yg prob skrg..so i know cmner rasanya blaja + keje...i salute org2 cmnie..tue t'masuk la diri sendiri..CAYA la BABE

2:22 pm  
Blogger ghaz said...

bai... teruk sangat busy kau ni yer? dah dekat sebulan takde khabar berita....

11:22 am  
Anonymous wickedwitch said...

adei letak la tagbod kat blog nuu

5:49 pm  
Blogger langsat said...

lorh.tanak updet ke

12:59 am  
Anonymous dahlia said...

askm zakzak..

lama sy x jenguk blog awak as lama gak sy x buat new entry at my blog..bz sangat kita kan student nk2 sy ni part time student..

8:31 am  
Blogger lisabrinick6835006887 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

6:42 am  
Anonymous kasih said...

lama x update... :(
ini baru betul2 busy nih...
hihihi....

7:51 am  
Blogger zackyah fimiyun said...

salam..haha,jadi bila nak abiskn buku 7-habits tu?

haha,sibuk sibuk

sibuk aja aku ni

9:04 pm  

Post a Comment

<< Home