Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Thursday, February 02, 2006

New life

Sorry for the long due.
nak kata busy sangat tak jugak,but i'm not that free.
It's now semester break and i've been adjusting to some things

first of all...not having to wake up too early.
after subuh prayer, boleh lepak2 dulu.

well, i guess it's going to be different from now on.

to my rakan seperjuangan (read:jobless grad student) ms hana-kirana, hi there.


GAMBARIMAS!!!

p/s: kelas nihonnggo dah start, well so far so good, tapi student baru dua orang hahaha

18 Comments:

Blogger hana_kirana said...

Walaupun setakat dua orang, it's a good start! :)

12:08 pm  
Anonymous azif said...

ok la tue...better dr x de student kan?

4:00 pm  
Blogger zakzak said...

hana and azif:
better than takde kan?
kiranya ni jadi pengalaman baru gak le.
:)

7:52 pm  
Anonymous Ayu said...

Mengajar ke?

11:44 am  
Blogger ~ahni~ said...

at last ada update!

kerja sambil belajar, bagus!

ajar lah nihongo di sini juga....

7:27 pm  
Blogger kikin said...

haha.
ganbatte ne!
student bm saye pon due org jer kt sini :p

11:38 am  
Blogger Arena said...

All the best ya..
2 orang? Ok lah tu it's a start..

4:54 pm  
Anonymous tasya said...

zak zak...

halloo!!! alamak! dah lama seh tak bukak blog ni...dan blog2 lain hehehe...alhamdulillah...baru hari ni dpt bukak email...dah 2 bulan kan? weh aku kat malaysia skrg!! hehe...dah dua bulan kat m'sia since bulan 12 tahun lepas...pergh dah mcm2 citer skrg...akhir bulan ni...balik sydney balik...pergh best aa gi jalan2..cuti-cuti malaysia gitu...anyway...good luck aa CIKGU!! hehe...all d best!...nanti aku tulis lagi...

5:04 pm  
Blogger langsat said...

erm..dah start kelas cikgu. student jarak jauh di kelantan cemana? kiranya 3 student lah tuh. Satu student tak berbayar. Ahaks

Weih, gud luck my fren

7:25 am  
Anonymous applephye said...

..salam kenal..

5:43 pm  
Blogger zakzak said...

ayu:
ha'ah jadi sensei nihonggo :P

ni:
yup, an update at last!
ngajar nihonggo di sini tuh,
di blog ni ke?
hmm...boleh difikirkan.

kikin:
wooo!!!
yoroshiku onegaishimas kikin-sensei :D

arena:
yup, as a start this will do.
tapi lagi banyak lagi bagus. :P

tasya:
mak aihh.....lama gila tak dengar berita kau!!!
ingat dah jadi apa2 kat dalam bilik phd sana tuh?!
great to have you back at malaysia.
eh? kau ni satu daerah ngan aku kan?
bila nak belanja nih?hehe

langsat:
tak bayar tak leh belajor! hahaha
thanks for the wish.

applephye:
salam kenal
dlm nihonggo : dozo yoroshiku onegaishimas :)

9:30 pm  
Blogger Kak Lady said...

salam perkenalan zak zak...ni kak lady buat kunjungan balas...

errmmm...miant Hunter x Hunter ye...my daughter & son minat gilerr kat cerita tu...

10:05 pm  
Blogger kusyi said...

bes nya dpt belajar balik... jeles lah pulak rasa tu. :(

12:59 pm  
Blogger mizzwanda said...

yo hehe erkk oo hang masuk class balik ka..erk aku lupa ah..heh lama giler say tak borak2 ngan hang no..wokes..tcare no

4:39 pm  
Anonymous tasya said...

gulp..aku kat BSKL ni..ingat nak cari info...last2 tgk internet.. haha..FREE!!... alamak lmbt laa zakzak...aku kat KL 3 hari ..pastu dah nak balik sydney...tu aa lain kali sblm aku balik jb kena wat appoinment dgn aku dulu haha...eh bukan ko ke yg nak belanja aku??...ok lah take care..keep on blogging!!

9:57 am  
Blogger kasih said...

wuih..lama x menjengok d sini..
dah continue study?
tahniah.. :)

4:47 pm  
Anonymous Melah said...

err...ko ngajar apa ekk?... bahasa jepun ehh?...sebenarnya "ajinomoto" tu bahasa jepun ka, cikgu?... aku dah lama curious nak tahu apa maksudnya

10:11 pm  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! » »

9:40 pm  

Post a Comment

<< Home