Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Monday, November 05, 2007

Weekend ni

banyak berjalan daripada biasa.
hari sabtu pegi kenduri kahwin kawan baik di slim river.
thanks to detailed map of invitation card, we (me and my fellow colleagues) manages to find the house with relative ease.
so guys, lenkali kalau kawin tu pastikan peta dilukis dengan betul. jangan jadi macam kes map silap, orang tak sampai rumah (it happens okay?)

ahadnya pulak, pegi ke shah alam.Beraya rumah junior di U dulu.
As i've no idea how to go to shah alam, main terjah je dari gombak.
as a result, there were too many wrong turns.
sampai terbabas masuk ke uitm shah alam! ( nice wrong turn as i wanted to visit uitm for quite some time)
penat jugak mencari but after much GPS advice live from my friend, i found his house.
tak rugi rasanya terbabas semalam, pasal banyak tempat baru yang dapat dilihat/dilawati, you could say that it was a blessing in disguise. Jauh perjalanan (jauh sesatnya), luas pemandangan.
that got me thinking, kalaupun kita terbabas jauh dari matlamat kita andai kita tahu destinasi akhir, dengan bantuan rakan taulan etc, insyaallah kita akan sampai.

hehe, things you made up to make up for the 'sesat jalan' stuff haha

Labels:

1 Comments:

Blogger kasih said...

Gombak? hehe...

8:35 am  

Post a Comment

<< Home