Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Tuesday, December 05, 2006

Mirai

dah lama sangat tak update.
maaf kepada semua yang datang melawat dan terpaksa cuma melihat sawang2 tebal disana sini.

cuma sedikit update buat masa nih.
akan saya update with full blown story kemudian hari.

1. pengajian saya hampir saja habis.cuma kena hantar final thesis ke pejabat dan...i'll be joining the 'tanam anggur' club in no time.
2. maksud mirai = masa hadapan.
3. saya lebih tenang dan focused, albeit still nervous about next year.( career-wise)

tu je kot skang nih.

apapun, akan diupdate kemudian.
masih dalam prosess membersihkan blog nih.

apapun, moga minggu ini cerah utk semua.

9 Comments:

Blogger mizzwanda said...

wallaaaa!new skin nampak..heh azam baru kuts no..hehe wokes la hang tulis sket aku pun komen sket ja ah..heh.tc

10:50 pm  
Blogger Izhal said...

moga-moga dengan ilmu baru ada rezeki berlipat kali ganda, amin

1:07 pm  
Blogger kel@mbu said...

mau servis anai2?

8:11 am  
Anonymous Anonymous said...

haji,

moga selamat balik malaysia.

-langsat-

10:40 pm  
Anonymous Anonymous said...

haji,

moga selamat balik malaysia.

-langsat-

10:40 pm  
Anonymous tasya said...

Pak Haji

Congratulations on your haji akbar!!

kind regards,
tasya

11:41 am  
Blogger Cinta said...

Salam...
pertama kali di sini, tertarik dengan nama "zak-zak" tuh macam cute jer...melompat katak dari satu blog ke satu blog sebenarnya...gud luck untuk tesis, jadinya tak payah tanam anggur lam-lama...

5:31 pm  
Blogger atenah said...

Congrats! Heard the good news from nyonya. Makbul doa huh? Alhamdulillah

5:19 pm  
Blogger nyonya glenmarie said...

hehe pak haji tolon la update blog ni. tak pun tutup kedai je lah. nanti pun makin sibuk kan ;)

1:34 pm  

Post a Comment

<< Home