Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Sunday, February 25, 2007

bukan beta lagi.

nampaknya, blogger dah bukan blogger beta, dah jadi blogger rakyat hehe
got the joke?

takpelah.

ingat nak blog pasal perkara2 baru dalam hidup saya, tapi nak kena familiarize ngan blogger dulu.
i guess new things about myself can wait.

but just a little will do no harm i guess.

skang dah ada kat tempat baru.
from what i can experience, i tend to sesat quite a lot. hahaha
nak kena rayau2 lagi. ni asyik guna jalan yang sama dari rumah sewa ke tmpt keja.

apapun, moga thn ni jadi thn yang lebih baik dan lebih bermanafaat buat tuan blog dan pembaca blog semuanya :)

Labels:

1 Comments:

Anonymous munirah said...

i get the joke ;) kalau gamma version nak buat joke camne pulak gamaknya :D hehe anyway! i want to tell u sth but i'll wait till after u get used to the city :) ciao!

*miss match at work*

5:49 pm  

Post a Comment

<< Home