Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Wednesday, March 21, 2007

comical expect of life.

no. i'm not trying to write a comical expect of life. nothing of that sort. i'm not really the type who can turn so boring event of life into a comical one. no thank you.

aku minat komik.dulu biasalah, majalah pedang setiawan (sampai skang), raja rimba, dewata raya etc tu kira tiap2 minggu baca.
masa gi jepun dulu, perghhh jangan citer...masyuk sungguh dengan kebanjiran mangga kat sana.
tak pandang dah komik2 lain.
kat jepun gak ada kedai baca komik khas. dia sediakan kursi dan meja, dan ko boleh baca banyak mana mangga yang ko suka. biasanya dia charge dalam 350yen per hour. aku pernah dok dalam kedai mangga tuh for 4 to 5 hours kot? lagi lama dari aku dok library hahahaha
mangga yang aku ikut lagi sampai skang ni naruto.
tiap2 minggu download, yang original japanese version. kalau dah ditranslate, kekadang agak lari skit translation dia.

bersempena dengan my next step of academic career, aku pun minat ler ngan satu online comic nih. www.phdcomics.com
memang lawak ler. tapi heran plak kenapa tak leh nak access all the previous comics, and even the recent one?....

akhir minggu nih konvo. merasa le pakai jubah heh.

okaylah, updet gak akhirnya.

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger sue said...

wah...dah nk combo dah?
dasat2....tahniah bro!

3:06 pm  
Anonymous Anonymous said...

Anata no denshi meeru ga nan de? watashi no YM wa nggilanime.

12:10 am  
Anonymous Anonymous said...

hanasu koto ga aru... anata wa YM ga aru? aru nara, watashi ni oshiete kudasai...

9:43 am  
Blogger ~ahni~ said...

Tahniah Zak sebab dah berjaya. Lama sangat dah saya tak menjengok blog awak ni. Dah lepas convo ni bolehlah awak berblog selalu ya.

11:27 am  
Anonymous JMC 3rd said...

Ustad,
Sambung PhD ke?

3:31 pm  

Post a Comment

<< Home