Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Name:
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Thursday, June 05, 2008

Dekat sini

Cuaca adalah satu perkara yang amat selalu berubah.
Tapi biasanya mendung dan sejuk. Hari ni alhamdulillah cuaca cerah dan walaupun agak dingin ( dlm 18 darjah celcius), cahaya matahari tu dah cukup menceriakan.

Semalam, hujan gerimis jugak la, tapi bila petang cuaca dah cukup okay untuk saya berjogging. Dah lama sangat tak berjogging, dan hasilnya, amat meletihkan walaupun cuma berjogging setakat 20 minit lebih kurang (itu pun sekejap berlari, banyak berjalan)

Okay, need to keep up with the jogging. Lack of exercise has dull my mind and body a lot I guess.

Hari ni cuba balik software Labview selepas sebulan lebih tinggalkan gitu jek. Rasa2nya saya dah buang masa banyak kerana tak cuba belajar software ni betul2...Kena kejar balik ni.

Labels:

9 Comments:

Blogger lillix said...

waa.. new entry after a while..

2:40 pm  
Blogger zakzak said...

lillix

heh...saja2 jek.
how's it down there?makin sejuk ye?

8:07 pm  
Blogger lillix said...

hehe.. haah. makin sejuk.. temperature lebih kurang kat situ gak..

11:18 am  
Anonymous sue said...

;)

np nth tetiba tergerak nk bukak jinsei makunai ni..

how r u duin?

london hujanss sokmo..

12:42 am  
Blogger zakzak said...

sue:

hehe..ni pun baru je tulis balik.
harini the weather is good :)
btw,apa dia url blog sue?info2 semua hilang masa tukar template

6:30 pm  
Anonymous Anonymous said...

.

18 celcius? sejuk tu

dudaesimboyo.blogspot.com

.

11:26 am  
Anonymous sue said...

dah tukar blog, blog lama dah tutup.. ;p hehe

blog baru - minusthedull.blogspot

3:10 pm  
Blogger mizzwanda said...

wah lama say x jenguk ur blog..viewin ur pics tadi..bestnya winter..makin cerah hang hehe..nway..cita2 la lagi...k tc

11:06 am  
Anonymous Anonymous said...

ehem2 18 c?.... tak sejuk brader..
skrg ni kat Quakers Hill 5 c...
buahaha...

7:44 pm  

Post a Comment

<< Home