Mirai no tame gambarimasu

baru je keja, tapi masih kena belajar.

My Photo
Location: Birm, United Kingdom

Nak masuk winter kembali. main snowboard best gak ni.

Friday, August 08, 2008


Hari Khamis pukul 10.00 pagi ataupun 11.00 pagi biasanya dah dijadualkan sebagai waktu weekly meeting dengan supervisor (sv).

kalau ada benda yang nak dibincangkan, ada result of my research, maka meeting tu tak menggerunkan. tapi kalau apa pun x de, sometime due to lack of work, most of the time surfing the internet, maka waktu 10.00 pagi tu adalah waktu yang amat digeruni.

Tapi harini okay jek. we talked about how i should proceed with the mold casting and his stressing the need for me to write, and the need to keep a constant working time of at least 40 hours per week. The thing is my time mostly went for 'other' stuff and not to the advancement of my thesis.

Writing.Got to do it. maybe by doing it in point form will ease the process.



Post a Comment

<< Home